Te-ai gândit vreodată la idei pentru cadouri personalizate? Știi momentul ala când vine ziua unei persoane apropiate și nu ai habar ce ai putea să-i faci cadou? Nu știu cum sunt majoritatea oamenilor, dar eu am serioase probleme când trebuie să cumpăr un cadou. În plus nu sunt nici genul care să aibă răbdare să colinde prin magazine. Când trebuie să cumpăr cele necesare pentru casă reușesc cumva să mă mobilizez. Dar dacă trebuie să mă duc pentru a cumpăra pentru altcineva … .  

În școala generală și la liceu scăpam ușor, făceam chetă și de cele mai multe ori se ducea o colegă la cumpărături. Acum însă e altceva. Trebuie să fac eu cumpărăturile de cadou. Și aici apar cu adevărat problemele: nu am foarte multe idei, nu am foarte mult timp pentru a umbla prin magazine și uneori nici nu dețin un buget prea mare. 

Dacă la acestea mai adaugi și dorința de originalitate tabloul este complet. 

Oferta Goodiebags

Acestei dileme au încercat și cei de la  Goodiebags să vină cu propriile soluții. Nu doar pentru cadouri, ci și pentru anumite pachete pe care să le trimiți partenerilor de afaceri. De fapt Goodiebags vin chiar și cu idei de produse pentru promoții speciale. Dacă ai dori să derulezi o campanie de promovare și nu vrei neapărat să oferi premii de x milioane, poți căuta în lista de produse.  La Goodiebags cu siguranță vei găsi ceva ideal pentru campania ta cu materiale brand-uite.  

În următoare perioadă va trebui să fac un cadou și doresc să fie ceva mai special așa că am pus deja ochii pe câteva produse. 

Iar pentru mine am în plan ceva achiziții în special din sfera tehnogiei.

Sau îmi voi lua câteva materiale  promoționale  din  sfera instrumentelor pentru vin. Cred că le voi propune și partenerilor mei, alături de care derulez câteva campanii de marketing să creăm niște pachețele cu produse cu sigla noastră.  

Uitându-mă mai atent prin lista de produse a celor de la Goodiebags.ro dat de câteva produse interesante. Sunt produse pe care niciun restaurant care se respectă nu ar trebui să nu le aibă în dotare. Chiar dacă ești doar un simplu amator de vin și ai dori să îți faci propriul tău colț de rai, dotat cu câteva ustensile brand-uite cu numele tău.  

 

Idei pentru cadouri personalizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.