În ultimii ani Craiova a început să se remarce si prin domeniul IT. Dezvoltarea acestui domeniu a adus cu sine și o serie de evenimente dedicate care au loc în Cetatea Băniei.
Un astfel de eveniment este și GDG DevFest Craiova, dedicat atât profesioniștilor din domeniul, cât și pasionaților de IT. Întregul festival va avea loc în data de 16 noiembrie 2019, la Prestige Boutique Hotels Craiova, pe strada Matei Basarab 15. Intrarea seva putea face începând cu orele 8:00.
GDG DevFest Craiova este organizat de către Școala Informală de IT alături de câțiva voluntari ambițioși. Aceștia și-au dorit să pună Craiova pe harta internațională a orașelor cu insemnătate în domeniul IT. Astfel de evenimente sunt susținute pe tot globul, pe toate continentele începând cu Africa, America, Asia și Europa.
Subiectele conferinței vor fi legate de noile tehnologii Google. Invități să ia cuvântul vor fi specialiști din domeniu atât din țară, cât și din strainătate.
Așadar dacă ești pasionat de domeniul IT trebuie să participi la GDG DevFest Craiova pentru a putea afla despre ultimele noutăți despre noile tehnologii Google.

GDG DevFest Craiova – eveniment dedicat pasionaților de IT
Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *