Mariah Carey in concert
Cu toții am auzit de celebra Mariah Carey. Cunoscuta artistă a avut o prestație de milioane în seara de revelion, reușind să facă în câteva minute ceea ce nu au reușit mulți dintre haterii săi să demonstreze – că are o voce care sună ca freza în măsele.
Și pentru că s-a descurcat atât de bine, merită să-i dedicăm câteva glume, gen Times New Roman, sperăm noi la fel de bune.
Așadar vă prezentăm câteva dintre cele mai reușite glume cu Mariah Carey după concertul de anul nou:
–        Dacopații susțin că Mariah Carey este româncă de-a noastră, dar numele ei a fost furat și rebrand-uit de către imperialiștii americani pentru a se umple de bani. Numele ei adevărat este – Maria a lu’ Carie și este moldoveancă născută în Piatra Neamț, de aici și vocea ei suavă ca un zgomot de măsele zdrobite atunci când bei și te cerți cu vecinii și tovarășii de pahar.
–        Fanii History Channel și adepții teoriei conspirației susțin că ea a fost răpită de către extratereștrii pentru a i se fura vocea, după care a fost rapid eliberată pentru că îi aducea pe culmile exasperarii cu pretentile ei interminabile de divă cosmică.
–        Internauții și programatorii nu știau pentru ce s-au dus la concertul ei: ea trebuia să cânte sau se dezbrace, oricum ei au ieșit câștigați pentru că nu au habar de muzică – ascultă bit-uri electronice și au fost mulțumiți de prestație pentru că oricum nu știau cum arată o femeie dezbrăcată.
–        Patronii lanțurilor de fast-food-uri duc deja un război în toată regula pentru a obține drepturile de imagine ale lui Mariah Carey (sau Maria Carie), care a reușit să pună 15 kg în plus după ce a mâncat sănătos la un restaurant local.
–        Rușii deja s-au predat. Nu mai vor nici un război cu americanii. Au depus toate armele nucleare și cele de distrugere în masă, declarând: cu o așa armă biologică nu ne putem lupta, dacă mai susține Mariah Carey un concert cerem azil politic pe Marte, sperăm ca oamenii verzii să ne primească cu drag, chiar dacă atmosfera lor e rarefiată și riscăm să murim sufocați, dar măcar nu suntem torturați în asemenea hal.

 

 

Mariah Carey – cele mai bune glume după concertul din noaptea de Anul Nou
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *