Shazam movie

Majoritatea cinefililor din ziua de astăzi sunt atrași ca de un magnet de filmele 3D. Drept dovadă stau numărul imens de filme de acest gen apărute în ultimii ani.

Una dintre cele mai noi producții cinematografice 3D este și Shazam.  O producție interesantă cu super-eroi. Deși la prima vedere poate părea o punere în scenă destul de plină de clișee cinematografice, în realitate lucrurile stau mult mai bine. Cu siguranță că am mai văzut multe producții hollywoodiene  cu adolescenți transformați în super-eroi, dar Shazam are ceva aparte. Are un specific simpatic. Povestea și scenariul par mult mai bine întegrate, reușind să adune multe râsete spontane în sălile de cinema.

Shazam
Shazam

Este mult mai simpatic să vezi niște adolescenți, care nu sunt tocilari, oropsiți de soartă (toți erau copii abandonați) care încercau să se integreze în găștile formate de colegii lor, dând replici amuzante. Dialogurile nu par deloc casnite, vin cu o naturalețe aparte. Nu știu cât de muncit a fost scenariul, dar cu siguranță este foarte bine realizat.

Actorii selectați pentru rolurile acestui film sunt plini de talent. Contextul poveștii și povestea în sine reușeste să stârnească acea curiozitate care ar trebui să ne cuprindă atunci când savurăm o poveste.

Una peste alta putem spune că Shazam bate de departe multe dintre filmele genului – cu super-eroi super-amuzanți.

Dacă ești pasionat de film și mai ales de genul super-eroi, dar și de comedie și vrei să fie un film 3D e musai să nu ratezi Shazam. Rulează în cinematografele din toată țara, iar pentru cei din Craiova – filmul poate fi vizionat cinematografele Inspire Cinema.

Shazam – super-eroi
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *