stop-abuzlui-de-alcool

Sâmbătă, 29 octombrie, a avut loc seminarul Stop abuzului de alcool în cadrul proiectului cu același nume, finanțat prin programul de responsabilitate socială Heineken pentru comunități, la Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova, cu reprezentanți ai localităților vizate.

stop-abuzlui-de-alcool
stop-abuzlui-de-alcool

Proiectul se desfășoară în șapte localități doljene: Craiova, Breasta, Bucovăț, Cerăt, Lipovu, Sadova și Valea Stanciului și este implementat de către Asociația Evolve în parteneriat cu Asociația Bloggerilor Olteni.

Seminarul a avut ca scop: prezentarea oferită reprezentanților școlilor din localitățile menționate a etapelor implementării proiectului, a unor informații relevante, studii în domeniul consumului abuziv de alcool, dar și a funcționalității aplicației de mobil prin care oamenii pot sesiza prin notificări că în anumite locații sunt săvârșite infracțiuni legate de vânzarea de alcool către minori.

Aplicația poate fi descărcată în mod gratuit din Google Play și utilizată de către cei care doresc să notifice care sunt locațiile în care se consumă alcool de către minori, locurile din care minorii își procură alcool sau locurile în care cei care au consumat alcool se urcă la volan. Aplicația poate fi folosită de către utilizatorii de android.

stop-abuzlui-de-alcool
stop-abuzlui-de-alcool

Pentru a nu exista abuzuri cu privire la utilizarea acestei aplicații, toate notificările vor fi moderate. Informațiile personale ale celor care fac aceste sesizări nu vor fi făcute publice, pentru a păstra secretă identitatea celui care oferă aceste informații.

Informațiile relevante vor face obiectul unor rapoarte ce vor fi trimise autorităților abilitate să intervină în aceste cazuri.

Cei care vor să descarce aplicația de mobil o pot face accesând link-ul.

stop-abuzlui-de-alcool
stop-abuzlui-de-alcool prezentare daniel
stop-abuzlui-de-alcool-argumente
stop-abuzlui-de-alcool-argumente
Stop abuzului de alcool – Lansarea aplicației de mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *