Talanga se întoarce, acesta pare a fi titlul caracteristic pentru România ultimelor zile. Se pare că după anunțul construirii celui mai mare clopot din Europa, pentru Catedrala Mântuirii Neamului, toată lumea își coordonează existența în funcție de această importantă realizare.

Cu alte cuvinte: ce nevoie mai avem de spitale, școli sau armată – Talanga ne ajută la orice. Tragem Talanga și inamicul  dispare, tragem Talanga și ne vindecăm pe loc de orice boală, ba mai mult nici nu mai intram in raza de bătaie a vreunei maladii, tragem Talanga cu ultrasunete  și ne va ajuta să ne conectăm mai ușor la cunoașterea universală.

Așa că … FUCK ȘCOALĂ ȘI PROFESORI,  de acum încolo deținem cunoașterea supremă.

De mâine ne vom închina cu toții la Sfântu’ Satelit – ce va purta și el o Talangă – bine-înțeles, una care să semene obligatoriu cu clopotul nostru și care va fi marcata cu basorelieful Preafericitului Daniel.

Cel mai important este că vom putea cu ajutorul Tălăngii să descifrăm tainele găurii negre din centrul  galaxiei și vom comunica cu ființele divine extraterestre, rămase buimace dla vederea realizărilor mărețe ale unei specii atât de înapoiate – homo romanian religiosus. Nu vor putea înțelege cum această specie modest echipată neuronal a reușit să dezlege taine atât de criptate.

Totodată, Talanga ne va ajuta să creăm și primele nave supersonice care vor atinge viteza de 10G instantaneu, cu ajutorul cărora vom putea cuceri universul văzut și nevăzut, supunând totul de la viruși la Andromeda.

Talanga universală
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *