uleiuri volatile

De când eram copil sărbătorile de iarnă însemnau, printre altele, și mirosul de portocală și brad. Asta și pentru faptul că pentru noi copiii împodobirea bradului de Crăciun reprezenta un eveniment deosebit. De asemenea unul dintre principalele cadouri pe care le primeam și de care mă bucuram nespus erau – portocalele. Poate din această cauză, pentru mine, sărbătorile de iarnă nu există fără aceste două arome: brad și portocală.  

Acum nu pare să mai fie la modă împodobirea brazilor naturali, pe motive de protejare a naturii, dar asta nu trebuie să însemne și lipsa aromei de brad din casă. În ceea ce privește portocalele deocamdată nu avem restricții.  

Dacă ești mare fan al acestor arome, fie că ele îți stârnesc amintiri sau pur si simplu îți plac, ai la îndemână gama Aroma Land. Pe lângă cele două arome mai sus amintite mai există și alte variante de uleiuri parfumate: de măr și scorțișoară. Pentru mulți sărbătorile de iarnă decorul specific, cu brad și numeroase bucate tradiționale, este completat și de izurile de brad, mar, scorțișoară și portocale.  

Uleiuri parfumate cu iz de sărbătoare ale gamei Aroma Land pot fi folosite atât cu ajutorul difuzorului de arome pentru crearea unei atmosfere de sărbătoare în toată casa. O a două variantă poate fi reprezentată prin aromatizarea unor săculețe speciale folosite la ornarea bradului de Crăciun.

uleiuri parfumate
uleiuri parfumate

  

Indiferent de varianta preferată de mixturi de arome sau de instrumentele folosite uleiurile de aromaterapie îți vor face ziua mai specială aducând cu sine un strop de copilărie.  

Câteva idei și moduri de utilizare a uleiurilor parfumate:

 

  • Aroma-terapie – relaxare. 
  • odorizarea spațiilor  prin folosirea  candelelor ceramice, difuzoarelor ultrasonice, 
  • reîmprospătarea brăduților auto, a săculețelor din garderobe etc. 
  • se folosesc prin picurare pe filtrul de la aerul condiționat. 
  • se folosesc în mașina de spălat la limpezire pentru parfumare 
  • se folosesc combinând câteva picături de ulei cu apa dintr-un pulverizator și pulverizând ușor pe perdele, covor, canapea, cearșafuri,  etc. 

    uleiuri volatile
    uleiuri volatile

 

Uleiuri parfumate cu iz de sărbătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.